fa-IRen-US
جستجو
ﺳﻪشنبه, 24 تیر,1404
Menu

جزئیات مطلب

اولین جلسه فصلی كمیته بهره‌وری وزارت اقتصاد در سال 1404 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران به نقل از شادا، در ابتدای اولین جلسه فصلی کمیته بهره‌وری وزارت امور اقتصادی و دارایی در سال 1404 که با حضور جمعی از مدیران وزارت متبوع و سازمان‌های تابعه در وزارت اقتصاد برگزار شد، اولیاء رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران طرح نظام ملی بهره‌وری موضوع تصویب‌نامه شورای‌عالی راهبری برنامه هفتم پیشرفت را تشریح کرد.

وی در این جلسه با اشاره به تعیین لایه‌های چهارگانه در نظام ملی بهره‌وری کشور گفت: در برنامه هفتم پیشرفت، نقش بسیار مهمی و قابل‌توجهی از رشد 8 درصدی اقتصاد کشور باید از طریق بهره‌وری تأمین شود به‌نحوی‌که 35 درصد از این رشد مربوط به بهره‌وری خواهد بود.

رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران در ادامه و به تشریح طرح نظام بهره‌وری کشور گفت: تحقق اهداف شاخص‌های عمومی بهره‌وری به تفکیک بخش‌های اقتصادی نه‌گانه، تحقق اهداف شاخص‌های اختصاصی بهره‌وری و ارتقای ده‌درصدی بهره‌وری در خدمات دولتی از دیگر محورهای مهم طرح نظام ملی بهره‌وری است.

گفتنی است پس از تشریح طرح نظام ملی بهره‌وری توسط دکتر اولیاء و در ادامه این جلسه، حاضرین در نشست به تبادل نظر در خصوص پایش برنامه‌های ارتقای بهره‌وری در سال 1404 پرداختند و در بخش سوم جلسه نیز نتایج اولیه امتیازات شاخص ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های وابسته وزارت امور اقتصادی و دارایی در ارزیابی عملکرد سال 1403 موردبررسی قرار گرفت.

انتخابگر پوسته

دی ان ان