به گزارش روابط عمومی سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران به نقل از روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی سعید ملااسماعیلی افزود: این منابع مالی در قالب 19 طرح سرمایه گذاری جدید و 2 طرح افزایش سرمایه خارجی در این استان مصوب شده است.
وی ادامه داد: 19 میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی نیز سال گذشته در بخش های مختلف کشاورزی، صنعتی و خدمات جذب و بکار گیری شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی یاد آور شد: 98 مجوز سرمایه گذاری خارجی از سال 1355 تاکنون توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی در این استان صادر شده است.
ملااسماعیلی اظهار داشت: تعداد 56 طرح مصوب به ارزش 646 میلیون دلار از کشورهایی شامل هلند، آلمان، ترکیه، سوييس، امارات متحده عربي، افغانستان، هندوستان، سنگاپور، چین، اتريش، عراق، فيليپين، عمان و ایرانیان مقیم خارج در بخشهای صنعت، ساختمان، کشاورزی، انرژی و خدمات در این استان فعالیت نموده و مجوز آنها اعتبار یافته است و بقیه در حد مجوز باقی مانده و جذب نشده اند.
وی افزود: بر اساس آمارهای رسمی رقمی معادل 385 میلیون دلار سرمایه خارجی تاکنون در استان مرکزی جذب و به کارگیری شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی جلب و جذب حداکثری سرمایه گذاری خارجی در استان را از جمله مهمترین اهداف این اداره کل عنوان کرد و گفت: اجرای اطلس سرمایه گذاری استان با شناسایی بیش از 150 لایه اطلاعاتی و به روزرسانی آنها با کمک سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و 24 دستگاه های اجرایی و تهیه فرصتهای سرمایه گذاری استان به تعداد 23 عنوان فرصت سرمایه گذاری جدید که به تأیید نهایی سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران رسیده از جمله اقدامات مرکز خدمات سرمایه گذاری استان در راستای جلب و جذب سرمایه گذاری خارجی در استان بوده است.
ملااسماعیلی با یاد آوری نامگذاری سال جاری به نام "سرمایهگذاری برای تولید" خاطرنشان کرد: در راستای تحقق شعار و افزایش سرمایه گذاری در تولید سعی بر آن است سرمایه های جلب و جذب شده در سایر بخش های اقتصادی استان توزیع شود.