fa-IRen-US
جستجو
ﺳﻪشنبه, 20 خرداد,1404
Menu

آرشیو اخبار

مركز خدمات سرمایه‌گذاری كرمانشاه اوایل بهمن ماه راه‌اندازی می‌شود

چهارشنبه, 26 دی,1403 / دسته ها: اخبار, اخبار استانها

/

مركز خدمات سرمایه‌گذاری كرمانشاه اوایل بهمن ماه راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه از راه‌اندازی مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان در اوایل بهمن ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران به نقل از روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه؛ در حاشیه بازدید رشیدی اقدم مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان به همراه مدیرکل حوزه استاندار و مدیرکل امور اشتغال و سرمایه‌گذاری استانداری از ساختمان این مرکز وضعیت مرکز خدمات سرمایه‌گذاری و مقدمات بازگشایی مجدد آن بررسی شد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان با اشاره به وقفه دو ساله در فعالیت مرکز خدمات سرمایه‌گذاری کرمانشاه، گفت: با پیگیری‌های فراوان فعال‌سازی مجدد این مرکز در دستورکار قرار گرفت و اکنون در مراحل نهایی است.

وی ادامه داد: امیدواریم کارهای باقی مانده این مرکز و نیز تعمیرات ساختمان آن تا پایان دی به اتمام برسد و فعالیت خود را از سر بگیرد.

رشیدی اقدم گفت: این مرکز با هدف ارائه مشاوره در حوزه سرمایه‌گذاری فعال شده و قرار است هم به متقاضیان سرمایه‌گذاری مشورت بدهد و هم محلی برای ارائه فرصت‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در کرمانشاه باشد. به علاوه چنانچه افراد در زمینه فرآیند صدور مجوزها شکایتی داشته باشند می‌توانند به این مرکز مراجعه کنند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کرمانشاه خاطرنشان کرد: یکی دیگر از رویکردهای اصلی فعالسازی مجدد مرکز خدمات سرمایه‌گذاری کرمانشاه، این است که محلی برای پیگیری کار سرمایه‌گذاران خارجی باشد.

رشیدی اقدم یادآور شد: تلاش کرده‌ایم این مرکز را بگونه‌ای احیاء کنیم که مکانی درخور شأن برای حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی باشد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کرمانشاه با بیان اینکه گروهی از حوزه سرمایه‌گذاری اداره کل اقتصاد و دارایی در این مرکز مستقر خواهند شد، گفت: دستگاه‌های مرتبط با امر سرمایه‌گذاری و مجوزها نیز باید هر کدام نماینده‌ای برای حضور در این مرکز معرفی کنند تا در صورت نیاز پیگیر کار سرمایه‌گذاران باشند و مشورت بدهند.

وی از اهمیت جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کرمانشاه به عنوان یکی از راه‌های توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال یاد کرد و افزود: باید همه دستگاه‌ها تلاش کنند تا روند سرمایه‌گذاری در استان تسهیل شود.

گفتنی است در سال جاری حدود ١/٢ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در استان جذب شده است و یک طرح به ارزش یک میلیون دلار در حوزه حمل و نقل نیز در دست اقدام می باشد.

Print

/نظرات (0)

انتخابگر پوسته

  • All
  • اخبار ویژه
  • اخبار برگزیده
  • اخبار استانها
More

    دی ان ان