fa-IRen-US
جستجو
دوشنبه, 03 مهر,1402
Menu

آرشیو اخبار

دكتر دژپسند تاكید كرد:سهامداران باید از رفتار هیجانی پرهیز كنند

دكتر دژپسند تاكید كرد:سهامداران باید از رفتار هیجانی پرهیز كنند

ذات بازار سرمایه این است كه ممكن است در كوتاه مدت با نوسان ارزش سهام مواجه باشد

وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه هیأت دولت، با بیان اینکه دولت برنامه ریزی خوبی برای بازار سرمایه تا پایان سال کرده است، از عرضه سهام هفت شرکت بزرگ وابسته به وزارت صمت در بازار سرمایه تا پایان آذر ماه خبر داد/ دکتر دژپسند تاکید کرد:سهامداران باید از رفتار هیجانی پرهیز کنند چرا که ذات بازار سرمایه این است که ممکن است در کوتاه مدت با نوسان ارزش سهام مواجه باشد. در بازار سرمایه باید دیدی حداقل میان مدت داشت و تابع هیجانات بازار نشد/ وی افزود: سهام عدالت، سهامی طلایی و ارزنده است و مردم نباید به سرعت راجع به فروش آن تصمیم بگیرند و توصیه می‌کنم بجز کسانیکه در زندگی دچار اضطرار شده اند، بقیه مردم، این سهام را فقط با سهام‌های ارزنده‌تر جایگزین کنند.

شنبه, 01 شهریور,1399/تعداد نمایش ها (6097)
اطلاعیه: پروژه گردشگری بام لرستان با انجام مطالعات امکان سنجی آماده جذب سرمایه گذار خارجی می باشد

اطلاعیه: پروژه گردشگری بام لرستان با انجام مطالعات امکان سنجی آماده جذب سرمایه گذار خارجی می باشد

این پروژه در شهر خرم آباد واقع است

این پروژه در شهر خرم آباد واقع است و با مساحت 627 هکتار که 70 هکتار آن دارای زیرساخت های لازم نظیر راه دسترسی، آب، برق، گاز و مخابرات می باشد، یکی از ظرفیت های ارزشمند استان لرستان جهت توسعه صنعت گردشگری می باشد.

شنبه, 01 شهریور,1399/تعداد نمایش ها (6371)
مدیر کل دفتر سرمایه گذاری خارجی سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران: حجم سرمایه گذاری خارجی در ایران سه برابر شده است

مدیر کل دفتر سرمایه گذاری خارجی سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران: حجم سرمایه گذاری خارجی در ایران سه برابر شده است

در دومین نشست هم اندیشی مدیران کل اقتصادی منطقه هشت کشور در یزد

مدیر کل دفتر سرمایه گذاری خارجی سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران، گفت: علی رغم تحریم ها و شرایط خاص کشور، شاهد تداوم حضور سرمایه گذاران در ایران هستیم و حجم سرمایه گذاری خارجی در سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل سه برابر شده است.

ﺳﻪشنبه, 28 مرداد,1399/تعداد نمایش ها (9549)
رییس جمهور: تقویت بازار سرمایه راه جهش تولید، از ناهماهنگی در اظهارنظرها و اقدامات بورسی اجتناب شود

رییس جمهور: تقویت بازار سرمایه راه جهش تولید، از ناهماهنگی در اظهارنظرها و اقدامات بورسی اجتناب شود

بورس طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته با نظم و استمرار تداوم خواهد یافت و نباید در این موضوع هیچ کندی و تعللی صورت بگیرد

رییس جمهور گفت: عرضه های متنوع، سودآور و مطمئن از دارایی‌های دولتی و عمومی در بورس طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته با نظم و استمرار تداوم خواهد یافت و نباید در این موضوع هیچ کندی و تعللی صورت بگیرد.

ﺳﻪشنبه, 28 مرداد,1399/تعداد نمایش ها (6165)
ملاقات خداحافظی هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد با  رییس کل سازمان سرمایه گذاری

ملاقات خداحافظی هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد با رییس کل سازمان سرمایه گذاری

خوش آمد گویی به خانم کریستینا سرپرست جدید هماهنگ کننده مقیم جدید سازمان ملل در تهران

در این دیدار رییس کل سازمان سرمایه گذاری ضمن خوش آمد گویی به خانم کریستینا سرپرست جدید هماهنگ کننده مقیم جدید سازمان ملل در تهران، از خانم اوگوچی دنیلز هماهنگ کننده سابق مقیم سازمان ملل در تهران به خاطر همکاری و هماهنگی فعال جهت کمک به مردم ایران بعد از سیل سال گذشته و همچنین حمایت از مردم ایران جهت مقابله با ویروس کرونا تشکر کرد.

ﺳﻪشنبه, 28 مرداد,1399/تعداد نمایش ها (6797)
دکتر فرهاد دژپسند در پیامی به مناسبت 26 مرداد ماه، سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی را تبریک گفت

دکتر فرهاد دژپسند در پیامی به مناسبت 26 مرداد ماه، سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی را تبریک گفت

در این پیام تصریح شده است: 26 مرداد ماه یادآور سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان به میهن اسلامی است،

دکتر فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی در پیامی به مناسبت 26 مرداد ماه، سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی را تبریک گفت / در این پیام تصریح شده است: 26 مرداد ماه یادآور سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان به میهن اسلامی است، غیور مردانی که در راه دفاع از وطن و ارزش‌های انقلاب و اسلام ناب محمدی با ندای امام امت، برای اعزام به جبهه های حق علیه باطل سر از پا نشناخته و بارها تا پای شهادت نیز پیش رفتند، و در روزهای اندوهبار اسارت نیز در زندان‌های مخوف و تحت شکنجه های رژیم بعث عراق، با تأسی به ائمه اطهار (س)، با تحمل صدمات شدید، سرافرازی و پایمردی را با صبر و استقامت و از خود گذشتگی، برای ملت شریف اسلامی به ارمغان آوردند / بی گمان ایثارگری های فرزندان برومند این مرزو بوم در طول هشت سال دفاع مقدس در تاریخ این سرزمین دلاور پرور ثبت و موجب بالندگی و الگوی نسل های آینده خواهد بود.

دوشنبه, 27 مرداد,1399/تعداد نمایش ها (5895)
برگزاری یکصد و هفتادمین جلسه کارگروه حمایت از سرمایه‌گذاری استان فارس

برگزاری یکصد و هفتادمین جلسه کارگروه حمایت از سرمایه‌گذاری استان فارس

در خصوص حل مشکلات پروژه های سرمایه گذاری

به گزارش مرکز خدمات سرمایه گذاری استان فارس، یکصد و هفتادمین جلسه « گروه کاری حمایت از سرمایه‌گذاری استان» به رياست جناب آقاي مهندس افشون معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس و با حضور دائی نماینده محترم وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی و نایب رئیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری فارس، فولادفر مدیرکل محترم دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری فارس و مدیران محترم دستگاههای اجرایی استان محل سالن شهید قاضی استانداری فارس برگزار گردید.

یکشنبه, 26 مرداد,1399/تعداد نمایش ها (6916)
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به حل مشكلات مربوط به عرضهETF دوم

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به حل مشكلات مربوط به عرضهETF دوم

از عرضه باقیمانده سهام دولت در شركتهای پالایش نفت اصفهان ، تهران، تبریز و بندرعباس در قالب صندوق دارا دوم در هفته اول شهریورماه خبر داد

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به حل مشکلات مربوط به عرضهETF دوم، از عرضه باقیمانده سهام دولت در شرکتهای پالایش نفت اصفهان ، تهران، تبریز و بندرعباس در قالب صندوق دارا دوم در هفته اول شهریورماه خبر داد/ دژپسند اظهار داشت: با صحبت هایی که امروز با آقای وزیر محترم نفت داشتم ، قرار شد در اولین فرصت نسبت به معرفی مدیر صندوق دارا دوم اقدام شود/ وی با بیان اینکه سقف خرید واحدهای دارا دوم 5 میلیون تومان است، افزود: بر اساس مصوبه دولت، قانون گذار اجازه داده است تا 30 درصد عرضه به خریداران تخفیف داده شود، توزیع مناسب و مدیریت ریسک در دارا دوم از ویژگی واحد های این صندوق است.

چهارشنبه, 22 مرداد,1399/تعداد نمایش ها (6253)
اظهارات وزیر اقتصاد در همایش تجلیل از فعالان رسانه در تولید آثار کوتاه رادیویی پویش "کار و تولید"

اظهارات وزیر اقتصاد در همایش تجلیل از فعالان رسانه در تولید آثار کوتاه رادیویی پویش "کار و تولید"

كاركرد رسانه ملی بسیار متمایز و متفاوت از دیگر رسانه ها است، بالاخص كه بخواهد نقش چند ظرفیتی در جامعه ایفا كند؛ یعنی هم زبان گویای مردم باشد و هم قدرت تبیین واقع بینانه سیاست ها و اقدامات حكومت را دارا باشد

اظهارات وزیر اقتصاد در همایش تجلیل از فعالان رسانه در تولید آثار کوتاه رادیویی پویش "کار و تولید": کارکرد رسانه ملی بسیار متمایز و متفاوت از دیگر رسانه ها است، بالاخص که بخواهد نقش چند ظرفیتی در جامعه ایفا کند؛ یعنی هم زبان گویای مردم باشد و هم قدرت تبیین واقع بینانه سیاست ها و اقدامات حکومت را دارا باشد.

ﺳﻪشنبه, 21 مرداد,1399/تعداد نمایش ها (6091)
تصویب بزرگترین طرح سرمایه گذاری خارجی استان همدان

تصویب بزرگترین طرح سرمایه گذاری خارجی استان همدان

با تلاش مرکز خدمات سرمایه گذاری استان همدان و سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران وزارت امور اقتصادی و دارایی

با تلاش مرکز خدمات سرمایه گذاری استان همدان و پیگیری دکتر محمودی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی طرح سرمایه گذاری احداث شهرک باغ ویلا با مشارکت شرکت مکاتلی (ابتاش ترکیه) با ۸۰ میلیون دلار ارز آوری و اشتغال بیش از ۵۰۰۰ نفر در جلسه هیأت صدور مجوزهای سرمایه گذاری خارجی وزارت امور اقتصادی و دارایی به تصویب رسید

شنبه, 18 مرداد,1399/تعداد نمایش ها (6992)
ساخت ۶۵۶ واحد ویلا با مشاركت شركت مكاتلی تركیه در استان همدان

ساخت ۶۵۶ واحد ویلا با مشاركت شركت مكاتلی تركیه در استان همدان

دکتر محمودی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان در گفتگو زنده با اخبار ساعت ۲۱:۳۰ شبکه همدان مطرح کرد

دکتر محمودی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان در گفتگو زنده با اخبار ساعت ۲۱:۳۰ شبکه همدان مطرح کرد: با تلاشها بی وقفه مرکز خدمات سرمایه گذاری استان، بزرگترین طرح سرمایه گذاری استان همدان با ۸۰ میلیون ارز آوری در سازمان سرمایه گذاری، کمک های اقتصادی و فنی ایران به تصویب رسید.

شنبه, 18 مرداد,1399/تعداد نمایش ها (8205)
اولین4546474850525354انتها

انتخابگر پوسته

دی ان ان