به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، دکتر علی بنیادی نائینی که در حاشیه بازدید وزیر امور اقتصادی و دارایی از فعالیت های مرکز ارزیابی سرمایه انسانی اینوزارتخانه سخن می گفت، با اعلام اینکه راه اندازی این مرکز به دستور دکتر خاندوزی و به فاصله چند هفته پس از انتصاب ایشان صورت گرفته است، اظهار داشت: دستور آقای دکتر خاندوزی این بود که ما با بهره گیری از روش ها و مکانیزم های روز دنیا در این خصوص، و در راستای استقرار نظام شایسته سالاری در مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی شامل بانک ها ، بیمه ها و شرکت های دولتی و . . . ضمن ارزیابی صلاحیت نامزدهای مدیریت ارشد مجموعه، به ارتقای افراد شایسته در درون سیستم کمک کرده و قابلیت های آنها را توسعه دهیم.
بنیادی با بیان اینکه، نگاه کانون های ارزیابی و توسعه، در سراسر دنیا، ارزیابی صلاحیت افراد مستعد تصدی پست های مدیریتی و شناسایی نقاط قوت و نقاط "قابل بهبود" این افراد است، عنوان کرد: از ابتدای حضور آقای خاندوزی در رأس وزارت اقتصاد، بحث بر سر این بود که بتوانیم این نظام را در مجموعه وزارتخانه استقرار بدهیم که خوشبختانه، نتایج آن به مرحله بروز و ظهور رسیده و انتصاباتی که اخیرا در مجموعه بانک ها بویژه بانک کشاورزی در سطح هیئت مدیره انجام شد، یکی از خروجی های موفق این مرکز بود.
وی با تأکید مجدد بر تلاش مرکز ارزیابی سرمایه انسانی وزارت اقتصاد برای تسری نظام شایسته سالاری به کل مجموعه وزارت اقتصاد اظهار داشت: تلاش دیگر ما این است که کاری کنیم، این فرآیند علمی ، استاندارد شده و نوعی وحدت رویه در این ارتباط، بین کانون های ارزیابی در سایر زیر مجموعه های وزارت اقتصاد اعم از بانک ها، بیمه ها و ... نیز ایجاد شود.
بنیادی یادآور شد: از سالیان گذشته، برخی بانک ها، شرکت ها و زیرمجموعه ها، خودشان کانون های ارزیابی داشته اند ولی ما در این مرکز، تلاش کرده ایم سطح کار را برای انتخاب مدیران ارشد، بالا ببریم.
دستیار سرمایه انسانی وزیر اقتصاد تصریح کرد: ستاد وزارتخانه و ادارات کل استانی موظف شده اند، همکارانی که قصد انتصاب آنها را دارند، حتما به کانون ها ببرند و مطابق استاندارد، ارزیابی کنند.
وی ادامه داد: کسی که در منصب مدیریتی قرار می گیرد، علاوه بر اینکه توانمندی های فنی اش در یک حوزه خاص باید مورد توجه قرار بگیرد، باید نگاه راهبردی وی و توانایی حل مسئله، توانایی کار تیمی، توانایی های ارتقای منابع انسانی، شغلی و مالی اوهم در سطحی باشد که بتواند یک مجموعه مثل بانک یا بیمه را راهبری کند.
بنیادی افزود: در اینجا ضمن ایجاد بانک اطلاعاتی مدیران اقتصادی و بر اساس آخرین متد های علمی، شایستگی ها تعریف شدند و در یک فضای شبیه سازی شده و بر اساس تاکید بر کیس های واقعی، ما توانستیم افراد مختلف را وارد، ارزیابی و نتایج را خدمت مسئولان وزارت اقتصاد جهت تصمیم گیری نهایی ارائه دهیم.
روابط عمومی سازمان سرمایه گذاری