fa-IRen-US
جستجو
یکشنبه, 16 آذر,1404
Menu

آرشیو اخبار

ماموریت ویژه مدنی‌زاده برای مسرور و حسینی؛ وزیر اقتصاد دستور رسیدگی به حواشی رخ‌داده در ماراتن کیش را صادر کرد

یکشنبه, 16 آذر,1404 / دسته ها: اخبار, اخبار ویژه

/

ماموریت ویژه مدنی‌زاده برای مسرور و حسینی؛ وزیر اقتصاد دستور رسیدگی به حواشی رخ‌داده در ماراتن کیش را صادر کرد

وزیر اقتصاد در واکنش به حواشی رخ‌داده در ماراتن کیش با صدور دستوری دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و رئیس مرکز بازرسی وزارتخانه را مامور رسیدگی به موضوع کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران به نقل از شادا، در پی انتشار گزارش‌ها و برخی واکنش‌ها پیرامون حواشی رخ‌داده در جریان برگزاری رویداد «ماراتن کیش»، "سیدعلی مدنی‌زاده" وزیر امور اقتصادی و دارایی دستور بررسی دقیق و تهیه گزارش پیرامون موضوع را صادر کرد.

در این راستا، وزیر اقتصاد، " رضا مسرور"  دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی و " سید محمد حسینی " رییس مرکز بازرسی، پاسخگویی به شکایات و هماهنگی هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری وزارت اقتصاد را مسئول رسیدگی، تهیه گزارش و پیگیری موضوع کرده است.

Print

/نظرات (0)

انتخابگر پوسته

  • All
  • اخبار ویژه
  • اخبار برگزیده
  • اخبار استانها
More

    دی ان ان