به گزارش روابط عمومی سازمان سرمایه گذاری و روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان گلستان، موسوی در این جلسه که بخش اعظمی از مدیران اقتصادی استانی و فعالان و سرمایه گذاران داخلی و خارجی نیز حضور داشتند با اشاره به این که خداوند نعمت را بر این سرزمین تمام کرده است، اظهار داشت: همتی مردانه و جهادین می طلبد که بر شاخص ها غلبه کنید و این استان مرزی را از فقر به غنا برسانید.
به عقیده وی استان های مرزی نباید فقیر باشند چرا که مرز یک پتانسیل پرقدرتی است به خصوص مرزی ارام و بی دردسر با ترکمن ها.
معاون وزیر اقتصاد خطاب به مدیران استانی از جذب سرمایه گذاران خارجی به عنوان یکی از مواردی که می توان با کمک آن عدد و رقم شاخص های کل و سرمایه گذاری را در استان احیا کرد یاد کرد و افزود: در این خصوص قانون محکمی وجود دارد و با ادامه این مسیر هیچکس جلودارتان نخواهد بود.
وی با بیان این که دیگر نمی توان بر منابع داخلی متکی بود، تصریح کرد: سرمایه گذاری میان بری بر حل و فصل این مشکل قدیمی و رسوب شده استان گلستان است لذا کمربندها را محکم ببندید و استان تان را آباد کنید.
موسوی با اشاره به این که بیش از 90 درصد بار اقتصادی و بودجه کشور را وزارت اقتصاد به دوش می کشد، افزود: از تمامی اقدامات به جا و مجدانه مدیران کل اقتصادی در استان گلستان تشکر می کنم فقط در جلب و جذب سرمایه گذار نگرانی ما این است که شما مجبور به مرتفع نمودن مشکلات در زمینه بخش های کشاورزی و صنعت نیز باشید.
وی خطاب به همکاران مرکز خدمات سرمایه گذاری گفت: خوش رویی را پیشه خود سازید و بر این امید هستیم که روزی مرکز خدمات سرمایه گذاری استان خانه امید سرمایه گذاران شود.
وی در این نشست صمیمی با سعه صدر به مطالبات و مشکلات تمامی سرمایه گذاران حاضر در جلسه که در پروسه سرمایه گذاری خود دچار مشکل بودند به بحث و گفتگو پرداخت.
در پایان جلسه از کتاب گلستان فرصتی برای سرمایه گذاری رونمایی گردید.
روابط عمومی سازمان سرمایه گذاری